Ledning

//Ledning
Ledning2018-06-27T12:08:30+00:00
Olav Törnblom
VD, Red Reserve Entertainment
VD, MillionMind

Medieingenjör, utbildad på KTH Medieteknik. Har arbetat operativt i bolaget sedan 2008, varav VD för MillionMind i 8 år. Olav har en bred kompetens och har under åren ansvarat för bland annat IT och gamification, sälj, webbdesign och affärsutveckling. Byggde och utformade quizplattformen Quiz Widget från grunden och har varit drivande i utvecklingen genom åren.

Antal aktier: 5 555 st

Telefon: +46 (0)70 219 04 06
E-post: olav@redreserveentertainment.com
Klas Åström, född 1959
Styrelseordförande

Civilekonom. CFO Image Systems AB. Har de senaste 25 åren haft ledande befattningar inom ekonomi och finans i börsnoterade företag. Är även styrelseordförande i Svenska Elektronikintressenterna AB samt styrelseledamot i Easy Equity Intressenter AB.

Antal aktier: 14 453 906 (Privat och som delägare i Easy Equity Intressenter AB)

Joel Almstedt, född 1975
Styrelseledamot
Har sedan 2006 varit på IT- och managementkonsultbolaget InfoTech Group och ansvarar idag för bolagets konsultverksamhet.  Tidigare befattningar, förutom flera år inom online- och data­spelindustrin, inkluderar olika åtaganden inom bank- och försäkringsbranschen både som konsult och som anställd. Joel har studerat civ.ing. Industriell ekonomi med inriktning mot IT och finansiell ekonomi på Linköpings Tekniska Högskola.
Lars Uggla, född 1949
Styrelseledamot
Civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm.Har sedan 1990 ägt och drivit företaget Lokalrevisioner AB, som har arbetat som konsulter inom områdena hyresförhandlingar, moms och skatt med speciell inriktning mot kommuner och kommunalägda bolag.
Sitter sedan två år tillbaka i styrelsen för AIK Innebandy.
Antal aktier: 2 037 831
Lars Sjögrell, född 1963
Styrelseledamot

Tidigare journalist, med erfarenhet från kvälls- och morgontidningar och nyhetsbyrå. Sedan 1990 är han verksam som pr-konsult. 1999 grundade han pr-byrån Perspective Communication AB med flera uppdrag som IR-, PR- och presschef för både noterade och onoterade bolag. Lars Sjögrell är även styrelseledamot i Posifon AB och i de egna bolagen Perspective Communication AB och Perspective Holding AB. Lars Sjögrell har via uppdrag varit verksam och arbetat med kommunikation inom e-sport sedan 2016.